VÉLEMÉNY

Kifejezetten fontos számomra az ügyfelek elégedettsége, és jól esik, ha munkámról visszajelzést, megerősítést is kapok.

 Ön is megteheti ezt, amennyiben rendelkezik google fiókkal / gmail-es e-mail címmel kérem írja meg ott véleményét, de van lehetőség online form kitöltésére is, illetve megköszönöm, ha egyéb közösségi (facebook) felületeimen (is) véleményezik munkámat.

Véleményezéshez kérjük válasszon

Rendelkezik google fiókkal / gmail-es e-mail címmel?

  Értékelés

  Véleményem, ajánlásom nevemmel való publikálásához hozzájárulok:

  RÓLAM MONDTÁK

  "...azonnal kialakult a személyes bizalom."
      
  Számomra az első olyan ügyvédi iroda ahol mindent megtaláltam amik egy jó ügyvéd ismérvei.
  Dr. Rozgonyi Anna azon kívül hogy szakmáját magas szinten műveli, türelmes, toleráns, diplomatikus, elmagyarázza a nem jogi végzettségű ügyfélnek, hogy mi fog történni, lefordítja a jogi nyelvezetet közérthetőre. Alaposan megismeri az ügyet, felkészül és naprakész az ügy állását tekintve. Kreatív, mindig vannak ötletei a továbblépésre. Nem bocsátkozik jóslásokba, nem ígér felelőtlenül.
  Vele nekem azonnal kialakult a személyes bizalom, ami elengedhetetlen feltétele bármilyen jogi ügymenetek
  Google link
  Szűcs Gábor
  Kiváló. Felkészült. Korrekt.
      

  Kiváló. Felkészült. Korrekt.
  Nagy Koppány Gábor
  "...professional, reliable, helpful..."
      
  Anna is a professional, reliable, helpful and client-centric lawyer in the heart of Budapest.
  "...gyors, és segítőkész..."
      

  Gyors es segitőkész.

  Google link

  "...Már az első alkalommal felkészülten várt..."
      
  Az ügyvédnőt ismerősi körből ajánlották. Már az első alkalommal felkészülten várt annak alapján, amit telefonon elmondtam a vállalkozásommal kapcsolatos gondjaimról. Gyorsan, kreatívan dolgozik, a díjazás tekintetében is abszolút korrekt. Adott esetben számíthattam a türelmére és rugalmasságára is. Végig azt éreztem, hogy nem rutinból, hanem egyedi odafigyeléssel foglalkozott az ügyemmel. Jó szívvel ajánlom!
  Google link
  "...Csak jót tudok mondani róla..."
      
  Nagyon sok ügyvéd közül választottuk ki sok évvel ezelőtt. Azóta is sok ügyben képvisel és jogi tanácsokkal lát el. Maximálisan precíz, rendszerető, ami elengedhetetlen a jogi képviselet ellátásához. Figyel minden részletre, naprakész, nagyon közvetlen és kedves.
  Csak jót tudok mondani róla és ajánlom mindenkinek akinek jogi képviseletre vagy jogi segítségre van szüksége. És ami nagyon fontos a ügyvédi díjazásai is teljesen korrektek. Tényleg csak ajánlani tudom mind magánszemélyeknek mind cégeknek, vállalkozóknak.
  Google link
  Filep Szilvia
  "...Az Ügyvédnő rendkívül felkészült, segítőkész...."
      
  Az Ügyvédnő rendkívül felkészült, segítőkész. A jogi problémámmal kapcsolatos lehetőségeimet behatóan ismertette, minden lehetőséget felvázolva. Köszönöm a tanácsadást - így felelősségteljesen tudtam dönteni az ügyemben.
  "...Nagy szakmai hozzáértéssel és gyorsan intézte szerződéses ügyeinket..."
      
  Az ügyvédnő kedvesen, korrekten, nagy szakmai hozzáértéssel és gyorsan intézte szerződéses ügyeinket mindkét alkalommal, amikor nála jártunk. Köszönet!
  Google link
  Sipos István
  "...Gyors, korrekt, segítőkész, rugalmas..."
      
  Gyors, korrekt, segítőkész, rugalmas....ezért az ötös értékelés
  "Felkészült, körültekintő, precíz."
      
  Felkészült, körültekintő, precíz.
  Google link
  "...She is reliable, helpful, professional and flexible. ..."
      
  She is reliable, helpful, professional and flexible.
  Google link
  Többször dolgoztam együtt az Ügyvédnővel, precíz, pontos, rugalmas...
      
  Többször dolgoztam együtt az Ügyvédnővel, precíz, pontos, rugalmas és számára az első, hogy megoldja a problémát, nem pedig hogy feleslegesen pörgesse a "taxiórát". Ár-érték arányban első osztályú, csak így tovább.
  Google link
  Tóth Dorina
  Gyors, precíz és professzionális...
      
  Köszönöm az Ügyvédnő gyors, precíz és professzionális munkáját. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
  Ingatlan adás-vétellel és banki ügyintézéssel kapcsolatban segített Anna.
      
  Ingatlan adás-vétellel és banki ügyintézéssel kapcsolatban segített Anna. Precízen és gyorsan dolgozott. Odafigyelt minden részletre. Nagyon meg voltam elégedve a munkájával.
  Google link.
  Nagy Dóra (Az ügyvédnő szakmailag felkészült, lelkiismeretes munkát végez.)
  Az ügyvédnő szakmailag felkészült, lelkiismeretes munkát végez.
      
  Az ügyvédnő szakmailag felkészült, lelkiismeretes munkát végez. Megnyugtató volt számomra, hogy folyamatos kapcsolattartás volt közöttünk, tájékoztatott, érdeklődött, felvilágosított, de a döntéseimben nem befolyásolt.
  Mindig vázolta, hogy mi fog történni, az egyes lépések után mire számíthatunk. Munkájában megbízható, precíz, alapos. Személyisége kedves, magabiztos és kellemes. Kifogástalan, profi hozzáállása miatt végig biztonságban éreztem az ügyet és magamat. Egy felelősségteljes szakembert ismertem meg az ő személyében, akit mindenkinek csak ajánlani tudok.
  Nagyon kedves és segítőkész, szakmájában PROFI!
      
  Nagyon kedves és segítőkész, szakmájában PROFI! Csak ajánlani tudom ! Köszönöm az idáig nyújtott segítségét Ügyvédnő!
  Google Link
  Rónaszéki Zsolt (Lelkiismeretes, kedves és nem utolsó sorban nagyon jó és precíz szakember.)
  Lelkiismeretes, kedves és nem utolsó sorban nagyon jó és precíz szakember.
      
  Lelkiismeretes, kedves és nem utolsó sorban nagyon jó és precíz szakember. Mindenkinek csak ajánlani tudom! (Kár, hogy nem lehet több csillagot adni!)
  Google link
  Ügyfél 2
  "Őszintén ajánlom mindenkinek."
      

  Tanácsadáson jártam az Ügyvédnőnél, mely során olyan hasznos tanácsokkal információval látott el amiért csak köszönettel tartozom neki. Amiben biztos vagyok: bármikor gondom adódna csak őt választanám!

  Őszintén ajánlom mindenkinek.
  Ügyfél 1
  "Töretlen bizalom és maximális megelégedettség"
      

  Ajánlás alapján ismertük meg ügyvéd nőt 4 évvel ezelőtt, ingatlan adás-vétellel kapcsolatban. Már a kapcsolat felvételnél körvonalazódott, hogy szakértelme mellé egy kedves, magabiztos, jó kisugárzású személy tartozik, aki maximálisan az ügyfél érdekeit nézi.

  Szerencsére egyből lebeszélt egy általam választott (ám utólag kiderült, hogy sok buktatót rejtő) ingatlanról. Helyette 2 héttel később sikerült álmaim ingatlanát a segítségével megvennem.

  Az ügyintézés kellemes és gyors, a szerződések részletesek és mind az eladót, mind a vevőt képviselve készültek. Az ingatlan eladójával egyetértésben voltunk abban, hogy jól választottam ügyvédet. Az ügyintézés számomra mindent tartalmazott és kényelmes volt, ár érték arányban pedig megfelelőnek értékeltem.

  Azóta több családtagomnak és ismerősömnek is ajánlottam és én is visszatérő ügyfele vagyok, töretlen bizalommal és maximális megelégedettséggel.