Ha az adóhatóságtól kapunk levelet, az mind a magánszemélyek, mind a vállalkozók körében feszültséggel jár. Az adóhatósági eljárásokban történő részvételt jelentősen megkönnyíti az ügyvédi segítség, így sok esetben elkerülhetők a bírságok, és a kedvezőtlen adómegállapítások, legrosszabb esetben büntető eljárás megindítása.

Úgy láttam, ezen a területen kevesen vannak az ügyek intézéséhez szükséges gyakorlati és elméleti tudás birtokában, így annak érdekében, hogy ügyfeleimet a legmagasabb színvonalon képviselhessem, az ELTE Jogi karán adójogász képzést végeztem.

AZ ADÓJOG TERÉN NYÚJTOTT SZOLGÁLTATÁSAIM:

  • Tanácsadás adójogi ügyekben
  • Adóhatósági képviselete
  • Adóhatósági határozatok bíróság előtti megtámadása

ÁLLOK RENDELKEZÉSÉRE

KONZULTÁCIÓ

Konzultációt kezdeményezhet.

ÜZENET

Visszajelzést küldhet az oldalról.

E-MAIL

Hagyományos e-mailt is küldhet.

VÉLEMÉNY

Fontos az ügyfelek véleménye.

Ezt a honlapot dr. Rozgonyi Anna Júlia, a Budapesti Ügyvédi Kamarába 19366 lajstromszámmal bejegyzett, és 36067882 kamarai azonosító számon nyilvántartott ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza.