Szerződések kezelése

Mind magánszemélyként, mint vállalkozóként fontos, hogy üzleti partnereivel kötött szerződései maximális biztonságot biztosítsanak Önnek. A szerződésben szereplő egyértelmű, számonkérhető rendelkezések megkönnyítik a szerződéses együttműködést, elkerülhetők vele a vitás helyzetek, illetve érvényesíthetők a jogok a másik fél nem szerződésszerű teljesítése esetén.

Sokkal egyszerűbb és hatékonyabb ügyvédi közreműködést igénybe venni annak érdekében, hogy az Ön által aláírt szerződés megfelelő biztonságot nyújtson, mint később, a vitás helyzet felmerülésekor peres úton érvényt szerezni igényeinek.

A KÖTELMI JOG TERÉN NYÚJTOTT SZOLGÁLTATÁSAIM:

  • Szerződéskötést megelőző tanácsadás
  • Szerződések megkötése és ellenjegyzése
  • Szerződések módosítása
  • Szerződések felmondása, és ehhez kapcsolódó igényérvényesítés

ÁLLOK RENDELKEZÉSÉRE

KONZULTÁCIÓ

Konzultációt kezdeményezhet.

ÜZENET

Visszajelzést küldhet az oldalról.

E-MAIL

Hagyományos e-mailt is küldhet.

VÉLEMÉNY

Fontos az ügyfelek véleménye.

Ezt a honlapot dr. Rozgonyi Anna Júlia, a Budapesti Ügyvédi Kamarába 19366 lajstromszámmal bejegyzett, és 36067882 kamarai azonosító számon nyilvántartott ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza.